helloo

Sov hos sandra inatt, så har inte haft tillgång till någon dator på typ hela dagen.
Men ifag har Izor vart hos Angelika i typ 4 timmar, vi håller på att träna han att vara där så de inte blir så konstigt sen när vi flyttar och han helt plötsligt hamnar på annat ställe liksom. Men han hade vart jätte duktig och vart lugn och sånt. Han hade gråtit lite i 1 timma när jag gick men sen hade han accepterat att han skulle vara där ett tag så de är ju skönt!

Har även vart hos min farmor och farfar en stund idag, de va trevligt att få träffa dom lite. Händer ju inte så jätte ofta faktiskt. Men nu sitter jag hemma igen och väntar på att Emma ska komma, hon skulle komma runt 5 tiden så hon kommer väl snart hoppas jag. Sen ikväll kanske de blir att åka och sova hos Sandra igen, men vi får se:)

Våffeldagen!

Fick ett samtal av min kära syster för ett tag sedan. Och vi kände att vi va väldigt ledsna för de är våffeldagen idag och ingen utan oss hade våffeljärn. Men så kom hon på den briljanta idén att pappa har ju faktiskt de. Så nu ska vi åka till han så ska han få bjuda oss på våfflor. MUMMA! :D

Fredag

Internet har dragit igång igen, så pojkarna är nörjda. Fast dom satt ju på de mobila innan så de kanske inte gjorde dom så mkt?

Tänkte iallfall skriva ett inlägg igår när jag kom hem, men mådde så JÄVLA dåligt så de finns inte. De va inte kul. Men känns jävligt bra att jag har Totte sånna stunder, han gjorde mat till mig och han hämtade min favorit filt så jag kunde ha de skönt osv osv, typ allt jag bad om gjorde han. Kliade mig på benen osv. I FUCKING LOVE HIM!!

Va iallafall på visning på en 2:a igår, den såg jävligt bra ut så vi tackade ja till den. Känner ju hellst för att ha en 3:a men kan inte vara kräsen för de känns inte som om de kommer så där jätte många lägenheter på onsjö nu, så får ta de man får typ.  Får iallafall reda på svart senast Måndag sa dom så vi får väl se.  Efter visningen va vi hos Angelika och tränade Izor, dom ska ju ha han där sen under den tiden vi flyttar hem till Tottes mamma och pappa så han får änna vänja sig lite med att vara där och sånt. Han ska få vara där själv några timmar i helgen så får väl se hur detta går :) Ska nog gå bra tror jag!
The One And Only <3

Grattis Pappsen <3

Idag fyller min pappa år, så ska åka och hälsa på han sen. Funderar även på att gå en promenad runt spikön idag igen, ska ringa och kolla om någon vill följa med mig :P Sem ska jag förmodligen till min syster också. Tjata lite skit.

Nej hade faktiskt inte så mkt att säga just nu så jag ger upp. + att Nicke vill nog ha sin dator (A) HEHE hejdå!:)

Måse bara säga att jag är förbannat glad j...

2011-03-22_16_26 (MMS)

Måse bara säga att jag är förbannat glad just nu. Lyssna på gammal go musik och dampar loss i rummet typ. Allt känns bara så brs just nu. Jag har världens bästa pojkvän, som jag planerar resten av våra liv med och även väntar vårat 1:a barn med. Jag hat världens bästa syster och pappa som alltid ställer upp för mig. No mater what. Varför ska man inte vara glad liksom? Livt leker allt ibland höhö<3


Vårat internet hat lagt av så kan inte gå ...

Vårat internet hat lagt av så kan inte gå in på internet nu. Ligger i sängen och funderar lite på vad jag ska hitta på idag. Har precis vart ute i ca 1 och en halv timma med izor. Va riktigt gött faktiskt!! Är ju super fint väder. De suger bara att jag inte har någon bil eller pengar till buss. Annars hade jag nog åkt in till vänersborg eller något. Men får väl se va de blir utav denna dagen. Gött att bara ta de lugnt också:-)


Haha ska testa om jag lycksts fatta hur ma...

Haha ska testa om jag lycksts fatta hur man fixsr en rubrik i sitt inlägg istället för att de ska vara första raden man skriver. Tycker mycket bättre om när de blir en rubrik liksom. Även om de är förbannat svårt att komma på en :-P


Life sucks, then you die.

Kom hem för ett tag sen, har vart en mycket trevlig dag hos Emma måste jag säga! :) Kanske ska träffa henne imorgon med men de får vi se på. Ska iallafall besöka arbetsförmedlingen imorgon för dom är så jävla störda så de finns inte! Fick ett brev för ett tag sen att jag skulle komma på ett möte typ 2 dagar INNAN jag fick brevet, så jag ringde in och sa att jag fått brevet försent och att jag därför inte dykt upp. Och då sa dom till mig att allt va lugnt och om jag inte hade hört något denna månaden om en ny tid så skulle jag gå in och prata med dom. Men nu har jag fått ett brev där de står att jag inte längre har rätt till a-kassa för att jag inte kom.... Blir så jävla irriterad så måste gå in och rätta till detta nu. För detta accepterar jag inte! idioter. Blir så trött på att allt ska hända på samma gång, aja. Life sucks then you die


Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och försöka sova lite. Är faktist inte trött alls men måste ändå sova. Tänkte dra på en film eller något så kan man somna till de. Förhoppningsvis!

just de!

Mitt skal har kommit nu också :D:D  De är skit sött ju. Men vill ha mer skal. De är jag i ett nötskal. ska alltid ha mer ;D haha

@ Emma

Sitter hemma hos Emma nu, hon är i duschen nu för hon har vart duktig och tränat. Skulle också vilja börja träna igen faktiskt. Men får ju inte få upp för mycket flås eller lyfta tungt så känns onödigt att åka dit faktiskt. Kan ju lika gärna ta långpromenader med Izor isånnfall. Så de gör jag istället. Men känns jobbigt att man är så fet hela tiden, men de är la bara att vänja sig. Kommer ju inte direkt bli smalare nu på ett tag. Men efter ska jag iallafall börja träna tror jag. Så de blir nog bra de med:)

Vi funderar på att åka och ta en fika hos Rosa också, men hon svarar ju inte när man ringer så får väl se hur de blir med de. Får försöka ringa henna om en stund igen så kanske de går bättre :)


buhuuu!!

USCH! nu ringde pappa precis, han ska hämta bilen om 1 timma ungefär så nu måste jag iväg och handla och tanka helvetet innan han kommer. fan också vill ha kvar den :(

look at me now

*gäsp* vaknade typ precis, vaknar alltid av att jag är så pisse nödig så att de känns som jag ska kissa ner mig vilken sekund som hellst. Jobbigt att behöva springa upp till toan de första man gör. Är iallafall riktigt skönt att Totte alltid vaknar tidigare än mig och går upp och ger izor mat osv, för då kan jag sova vidare med gott samvete haha. i lööve it!

Idag ska jag lämna tillbaka bilen till pappa. (buhuu)
Fast jag ska försöka hinna handla lite mat innan tänkte jag, kan vara gött att göra de medans man kan liksom. Sen ska jag nog kanske träffa Emma, fast vi har pratat om att träffas några gånger nu och de kommer alltid något emellan, så får väl se om de blir så eller inte. Får hålla tummarna :)

ibland vill jag bara .....

har kommit hem ifrån Fredde nu, eller ah.. För ett tag sen :P  Marcus kom också förbi lagom till solsidan. Sista avsnittet idag ju :O Inte okej! Inte för jag följt de så där jätte mycket men de va ju ändå roligt liksom. Stackars marcus också som gjort sönder sin fot, haha klant! Men men, han i ett nötskal typ. Fredde hade go ångest för att han ska jobba imorgon också, haha. kuuul! Sånna tillfällen måste jag säga att de känns skönt att inte jobba hihi(A).

Ska nog iallafall gå och lägga mig nu, för är förbannat trött. Kanske inte är så konstigt när klockan är halv 3? och vanligtvis deckar man mycket tidigare. haha när fredde och rikard va hemma hos mig i fredags så somnade jag ju när dom va där, så jävla trevligt sällskap jag är ! :D Underbart. fast till mitt försvar va dom hemma hos mig till typ 3 på natten så de va okej att somna tycker jag väl, eller?

Nej izor ser förbannat ensam ut i sängen nu så ska lägga mig och pussa på han!

massa mycket kärlek till min baby också! <3

Hittade en söt bild på marcus också :D

så sööt, haha :D


@ Fredde

Sitter hemma hos Fredde och degar nu. Middagen med Tottes familj va jätte mysig. Fick även ÄNTLIGEN klippt Tottes fruktansvärt långa hår :D Så de är ju förbannat gött.

Jag och Fredde har iallafall bara snackat en massa skit, som vi brukar göra :) Tog även en promenad förut men de va så jävla geggit och de blåste så förbannat så vi bestämde oss för att gå in igen. Lite skönare så. Är faktiskt riktigt kallt ute när de blåser och har sig. Annars får jag ju tycka att vädret har vart jävligt gött de senaste!

En gammal blid på fredde :D höhö!


God morgon

Vaknade ganska nyss, har sovit riktigt djupt ikväll känns de som. Känns nästan lite som jag fortfarande sover, haha!
Ska nu börja göra mig iordning för vi ska iväg och äta middag hos Tottes familj, de blir mys.
Får väl se hur länge man blir där. Är fortfarande sugen på bio för övrigt hah!

Home sweet home?

Är hemma nu igen, är SKIT trött så ska faktiskt gå och lägga mig om en liten stund. Min älskade izor är nog också trött. Hemma hos Anjelika va han HUR mammig som hellst, han kunde inte liksom låta mig va, skulle ligga i knät och grejjer. Så söt är han haha. Tror att han är mindre än han är. Fick plockat undan lite hos pappa förut med, så nu ser de ut som när dom lämnade de. Hoppas jag haha!

Måste bara säga att jag tycker de är sjukt synd hur vissa beter sig. Säger inte att jag är perfekt för de är jag inte. Men tycker väl att man ska kunna säga vad man tycker till en person som även står än nära utan att de ska vara något problem med de, och jag tycker inte att man ska bara anta saker utan att kolla hur de egentligen är. Blir så många onödiga missförstånd av de hela. Tycker detta är jätte tråkigt, hela grejjen med allt som är just nu. Men ska jag vara helt ärlig så orkar jag heller inte lägga energi på personer som helldre är sura och negativa än att reda ut saker. Tycker bara som sagt att allt är så onödigt men har viktigare saker att fokusera på just nu.
(behövde bara skriva av mig lite)

Nu får de faktiskt bli sängen för min del, för jag somnar snart framför datorn, haha!

Tjejkväll

Ska dra iväg till Anjelika nu på tjejkväll. För er som inte vet så är de Tottes syster, ska ha tjejkväll med Jessica och Jennifer också. Så de blir nice. Ska kolla på I'm number 4. Izor ska få vara med och mysa :D


Slänger in en grym låt också :D


Lördag

Så va de lördag... Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. De återstår att se. ÄR så jävla sugen på bio faktiskt. Menmen, vi får helt enkelt se senare. Kanske blir en ta de lugnt dag idag igen. De är ju nice ändå!!!

Bentley Green

hah han är ju galet söt, 5 år va han också läste jag. SÖÖÖT!!!!

BLAAAHAAA

Fredde och Rickard kommer snart hit och tjatar lite med mig. Ska bli trevligt !! ;)  Jag ska tvinga Fredde att köpa en pizza med mig för jag är förbannat hungrig!!!
Gött irriterad blev jag nu också. Folk som lägger sig i mitt liv osv.
Nej nu måste jag göra något annat för jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu

CUUUUTE!!!

haha, fyfan hänger på youtube för tillfället. Hittade ett klipp som jag tänkte dela med mig av :D
haha så JÄVLA söt!!! Tror jag dör snart!!

Fredag

Är faktiskt ganska trött på att tvätta nu, gött att de snart är över. Fan sjukt va mycket smutstvätt jag sparat på mig, har kört 7 tvättar idag och som sagt har jag fortfarande tvätt hemma. Men nu är de iallafall snart klart för idag! Fick bokat in en ny tid tills imorgon, 12-17 då med. Jag och Sandra ska dela på den tänkte vi. Hon hade också mycket nu så :)

Kanske ska iväg på fotboll ikväll också, har inte riktigt bestämt mig än, får se om jag hittar någon bra tröja som Izor kan ha på sig då, blir ju så kallt för han annars. Inte bra, inte bra. Ska ta mig en dusch nu också, och klockan 16.50 ungefär blir de att gå tillbaka till tvättstugan och hämta de sista :) NICE!

Skal

Har nu ÄNTLIGEN köpt mig ett skal till min mobil, har tänkt att göra de massa gånger men har aldrig hittat roliga skal. Nu har jag hittat en sida på internet som hade massa olika skal till just samsung, as bra ju!
För mig blev de ett hello kitty skal :)  sketa sött, kommer förmodligen köpa mer skal därifrån om detta är bra och passar osv. Men de får vi ju hoppas att de gör!

sött va? :D


Lovley

Älskar verkligen att ha riktig tvättstuga.. De går så jävla fort. Är typ klar med tvätten redan nu, eller ah, den ska ju torka osv men va fan de går ju fort när man har en torktumlare och ett stort torkskåp. Har redan tvättat 2 stora säckar med tvätt. Så ska boka in en tid imorgon också tänkte jag så att jag får tvättat de sista som jag har där hemma också. Så de blir perfekt!!

Förövrigt är de så jävla skönt att bara sitta här helt ensam och bara vara. Egentligen har jag absolut inget att göra just nu och de är underbart. Springer bara ut till tvätten en gång i timman. Helt underbart!! Ska bli skönt sen när vi flyttar för jag gillar verkligen inte att vara där hemma. Känner inte att de är hemma ens, de är bara någonstans jag sover tillvidare typ. Ska bli riktigt gött att flytta tillbaka till onsjö igen! Love it!

Tvättdag

Vaknade upp vid 9 typ och tog fixade iordning all tvätt vi hade hemma och nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart gå iväg till tvättstugan. Pappa är ju borta över helgen så jag passar på att låna hans tvättstuga. Har HUR mycket tvätt som hellst typ inget rent alls. och våran tvätt stuga SUGER. Tvätten blir varken torr eller ren även fast vi använder torktumlare. Kasst är de iallafall. Men nu ska jag försöka få klart allt idag tänkte jag. Får hoppas att jag lyckas haha. De mesta kommer ju iallafall bli klart. Ska försöka få en tvätt tid imorgon också för jag har fortfarande grejjer kvar hemma som behöver tvättas. haha. Men men, måste springa iväg och slänga in första tvätten nu iallafall.
Puss och hejjs!

Bebis

Ligger hemma hos min pappa nu, helt ensam. Faktiskt JÄVLIGT skönt!! Älskar att vara ensam ibland.. Väntar iallafall på att Totte ska sluta träna så ska jag hämta upp han så ska vi åka hem. Låg iallafall och kände på min mage nu och jag TROR att jag kände första sparken :O  Är självklart inte säker men de kändes så. Hur kul som hellst faktiskt för har inte riktigt kännt att de va något där inne innan eller jag har inte riktigt fattat de liksom. Men om man börjar känna sparkar och sånt redan nu så är de ju jätte kul!  Gick in och läste på en sida och då stog de att dom kunde börja sparka nu i vecka 16 - 20. HIHI


Fick ett sms av Totte nu att han slutat träna så ska åka och hämta upp han nu. HA DE!


Ligger hemma i syrrans säng för tillfället...

Ligger hemma i syrrans säng för tillfället. Har sovit sjukt dåligt inatt. Haft tusen tankar som bara snurrat runt i mitt huvud. Så de känns som jag kommer somna snart faktiskt haha. Har även diskat åt henne idag så får hoppas hon blir glad när hon kommer hem ifrån praktiken:-) men de blir hon nog. Nu ska jag fortsätta kolla på vänner:-)


Lång dag

De har vart en riktigt lång dag idag, och verkligen ingen bra dag faktiskt. Började ju imorse med en helt sjukt löjlig grejj enligt mig. Sen har de bara hänt grejj på grejj känns de som haha :P Men allt annat utom grejjen imorse är löst iallafall. Så de känns ju lite skönt nu får jag ju säga!  Sen har de vart kalas också. Anjelika Tottes syster har ju fyllt år så de va lite kalas för henne. Men nu är jag iallafall ÄNTLIGEN hemma och ska bara ta de lugnt. Har haft mycket i mitt huvud idag faktiskt. Men iallafall skönt att de mesta är löst! :)

Hade också en väldans trevlig stund med Rosa :) de va myspys!
Nu ska jag typ lägga mig och bara ta de lugnt ett tag tror jag, bara chilla typ. Ska bli förbannat gött!

Sitter på bussen nu på väg till vänersborg...

Sitter på bussen nu på väg till vänersborg. Ska träffa rosa en stund. Blir mys. Va länge sen jag träffade henne nu faktiskt. Tänkte köpa med lite fika också. Har iallafall lugnat ner mig en smula nu tänkte gå in och ta bort de förra inlägget förut men de va ju något fel på bloggservern så de gick ju inte. Antar att de får stå kvar.


Sitter på bussen nu på väg till vänersborg...

Sitter på bussen nu på väg till vänersborg. Ska träffa rosa en stund. Blir mys. Va länge sen jag träffade henne nu faktiskt. Tänkte köpa med lite fika också. Har iallafall lugnat ner mig en smula nu tänkte gå in och ta bort de förra inlägget förut men de va ju något fel på bloggservern så de gick ju inte. Antar att de får stå kvar.


ALLVRLIGT TALAT???

Jag tror jag har haft världens sämsta morgon! Jävla skit drama hela tiden, så fruktansvärt jävla onödigt! Och jag stör mig så förbannat på att folk håller de för mig, i några veckor, eller va fan de nu är.. Man får ringa runt och kolla ifall folk vet någonting innan typ. så jävla irriterande. åååh!
Ringa och prata om de och kolla om de är ett missförstånd, de går ju inte..
Men helt ärligt orkar jag inte bry mig om de nu, vill ni vara sura och griniga VA DE DÅ.. Jag har verkligen inte tid eller energi att lägga på något sån här jävla va de nu är.. Så vill du vara sur, fine va de.
Nej nu ska jag gå och göra något annat för är så jävla trött på allt just nu, hejdå

Sitter i soffan och myser med min nya as G...

2011-03-15_22_15 (MMS)

Sitter i soffan och myser med min nya as Goa filt som jag köpte förut. Den är helt den är helt underbar!! Sitter iallafall och Kollar på Big Brother. Ska väl lägga mig sen efter detta tror jag är ganska trött Faktiskt.


Tisdag

Vaknade upp imorse med sprängande huvudverk och mådde illa som fan. Inte kul att starta dagen så kan jag ju säga. Skulle egentligen till Rosa idag men eftersom jag inte mår så bra så tar vi de imorgon istället. Tror de beror på att jag knapt sovit någonting inatt, totte har legat och snarkat som ett jävla as. Så de va lite jobbigt.
Nu ska jag allafall ta och lägga mig i sängen en stund till och sen ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. Ska försöka ta mig ner till oden en sväng sen och kolla lite presenter idag istället, eftersom de inte blev något igår.
Ibland saknar jag mitt bruna hår :(
Förbannat söt bild får jag ändå säga :D

Blev inget

De blev inte att gå ut, när jag fick väkt totte så hade han ont i magen. Så de blev att stanna inne idag också.. Håller nu på att göra lasange får hoppas att jag lyckats någolunda med den sen. Har aldrig gjort lasange i mitt liv så vi får väl se :)  Hungrig som fan iallfall, vill bara att maten ska bli klar nu!

Kalajs!

Nu ska jag och Totte ut och kolla efter lite presenter, både hans syster och hennes man + min pappa fyller år denna månaden, så ska ut och kolla lite om man kan hitta något fint till dom.
Sen ska vi förmodligen ta lite lyx och käka ute idag :) Bara han och jag. Tycker jag låter super :D

14 Mars.

Hallooj..!
Då va de måndag igen häääärliga måndag. Min morgon har iallafall vart lugn inte gjort något speciellt alls faktiskt. Men ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning lite. Ska ner till ONOFF och köpa nåt skit till Totte, någon minneskortbös.  Fast funderar på om vi ska ta och åka till Överby och fixa de istället. För då kan vi även kolla på bebiskläde och kanske en present till hans syster och min pappa. Hade ju vart gött om de blev gjort liksom. Får väl se om jag kan slita han ifrån sin dator. De blir ju en utmaning..
Blev inga räkor igår heller.. Dom hade tydligen bara de på Fredagar?? tyckte jag va jävligt skumt, aja.
En Hazzan fick va med på bild idag :)  Saknar han!

Mina två älskade pisseungar som är till sa...

2011-03-13_23_32 (MMS)

Mina två älskade pisseungar som är till salu. Gratis så klart. Hade vart bra om någon ville ha båda två eftersom dom vart ihop hela livet.


HedPe - wake up!

Ibland känner jag mig bara så jävla förbannat över allt. Brukar sätta på den här låten då, de är typ min aggro låt eller vad man ska säga haha. Tycker den är grym, badass! Men låter säkert superlöjlig när jag sjunger med, förmodligen låter jag inte lika tuff som dom som gör låten. Menmen.
Är iallafall så trött på väldigt mycket nu, känner att ibland blir allt bara för mycket och vill bara gå och lägga mig under en sten eller något och dö i några timmar. Sen så klart vakna upp igen så ska allt vara som vanligt igen. Är så frustrerad hela tiden känns de som. Kommer ju explodera snart.
"Now don't be fooled when you see me smile a lot, cuz I'll go punk rock ,
Blow up your whole block"

Fasiken va kallt de är ute då!

BRRR!! Kom precis hem ifrån fotbollsmatchen. De gick inte så bra, dom förlorade ganska stort tyvärr. Menmen, de kan gå så ibland. De va riktigt kallt att sitta därborta, så fort vi kom dit började de ju regna. Sån jävla otur! Har vart uppehåll hela dagen men när vi ska sitta ut DÅ ska de regna.. Men de gick iallafall bra ändå, jag kunde ju vart smartare och tagit på mig mer kläder men sån är jag..
Nu ska jag iallafall få liv i min pojk sen ska vi gå ut med izor så ska jag stanna på Supermarket och köpa räkor :) De blir iaf mumma de. Bigbrother och räkor. NICE!

Fotboll

Ska göra mig iordning nu, ska snart ta bussen till edsborg och träffa michaela och ronja, ska kolla på michaels pojkvän som har match där idag. Blir trevligt, då har man ju iallafall hittat på någonting :) PERFEKT!
Sen funderar jag allvarligt på att käka räkor idag också, de va riktigt gott :) Så får väl se om jag går och köper de sen på hemvägen.
Totte ligger fortfarande och sover, och jag får snart cpryck på hans snarkande :O

GE MIG SOMMAR!!!


då är allt som de ska vara då

Sitter här framför datorn, like always. typ. Totte ligger och snarkar som FAN bakom mig, börjar bli gött störande att höra på hans snarkade ljud. Måste göra något åt de där, någon som vet något bra man kan göra åt snarkningar?
Vill iallfall verkligen hitta på något idag!  bowling, biljard, bio ah vad som hellst typ. Inte bara sitta inne. Någon som vill göra något kan ju höra av sig :) Jag är öppen för förlag!! Kanske skulle ta bussen in till överby och kolla på lite bebis kläder? Kanske kan hitta något sött.
Får se vad de blir. Något skojj ska jag väl hitta på iallafall!

Film Time

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film tänkte jag. Käka lite chips och bara ha de gött typ.
Gjorde mat förut också, de blev inte så bra som jag hade hoppats på. Bättre lycka nästa gång. De gick ju att äta iallafall!
Nej nu blire sängen, film chips och en massage av Totte:)  Perfekt!

15:22

Har precis kollat på gårdagens big brother. Missade ju de igår pga att jag och Tottovich hade myskväll. Men då är de ju asa bra att de går att kika på de på internet. awesome!
Nu ska iallfall jag och Totte ut och ta en prommenad här snart. Ska bli ganska gött faktiskt, idag känner jag för att gå ut, även om de bara är för en prommenad. Annars brukar de bara vara jobbigt typ. Men de är för de är så förbannat kallt hela tiden, de är inte roligt. Så ska kolla om de kanske räcker att ha på sig en vanlig tröja eller något. Börjar tröttna på jackan  :/
På tal om ingenting så vill jag verkligen ha en ny kamera!!! Ska köpa en sen när Totte skaffat jobb tror jag :) Så vi kan ta en massa kort på beben sen när kommer. (eller på mig) höhöhö
en liten Johanna!

mellanrum...

Funkar ju fortfarande inte att göra mellanrum... Är de så de är på blogg.se eller är de bara något som är fel på min blogg??
isf hjälp mig någon som kan! :O

sweet escape

Vaknade för en stund sedan, har bara suttit och inte gjort något sen dess.. Har förbannat ont i vänstra axeln. Måste ha legat konstigt eller något. Får be totte massera den sen. Funderar på att ta något att käka lite joice och en macka, börjar bli lite små hungrig och har inte käkat frukost än så de hade ju vart en bra idé.  Sen senare ska jag förmodligen till Marcus, vi pratade på de igår iallafall. Va så länge sen jag träffade han. Är ju inte på onsjö så jätte ofta ändå. Har skickat sms till han så får väl se om han svarar, annars tar jag och ringer :)
Nae, nu får de nog bli frukost ändå :)

Ligger i sängen för tillfället. Får inte g...

Ligger i sängen för tillfället. Får inte gå härifrån för han. Han fryser då och han vill ha mig nära eller något. Pucko gubbe!


fan va nice!

haha, pappa är väl för goe. Min pappa och Tottes pappa jobbar ju på samma avdelning så tottes pappa och min pappa hade tänkt att åka ut för att köpa lite mediciner till Totte idag, så när jag ringde min pappa och frågade om han kunde köra mig till affären så sa han att jag skulle skicka ett mejl till han så fixar dom allt sånt. De är ju himlans snällt får jag ju säga! :)
Så snart får vi hem maten och de ska bli förbannat gött med lite att käka faktiskt! :D

My man in sick!

Totte har fått feber eller något. Han mår iallafall inte bra. Men är de bara jag som tycker att killar när dom är sjukt blir typ 100 gånger så sjukare än vad dom egentligen är :P Han ligger där och pustar och stönar i sängen. De är liksom "tyck synd om mig!!". Men ser ju på han att han inte mår bra så menade ju inte att han bara ljög om allt ihopa. Ska iallafall ta hand om han idag, ska ju iväg och handla snart så ska vi ha lite myspys med chips och dipp.. För de ville han ha.
yeye, nu ska jag ringa pappa och se om han har lust att köra mig till affären :)

i wonder

Tjabba tjena!
Tänkte faktiskt att jag skulle försöka mig få skuss till någon affär idag så jag får handlat en massa mat. Vi har typ inget kött eller något här. Bara pasta och hur kul är de att bara käka pasta varje dag?  Blir ju att man tar och går ut och käkar istället typ.. Är så jävla trött på bara pasta. Så tänkte köpa hem lite potatis lite köttfärs och sånt där då så man iallafall har lite att äta hemma. Ska skriva en inköpslista nu så jag vet allt jag ska handla. Annars glömmer man ju hälften. Inte okej!
Aja, får ta tummen ur och börja göra de nu. puss och hej!

only you


Har haft fullt upp känns de som idag, fast ändå inte. Hade ju en jävligt lugn morgon hos syrran. Skulle egentligen till FCT idag men orkade faktiskt inte så jag boka om de mötet. Så vi tog de helt chill och laga lite mat, blev korv och stroganof väldans mummsigt får jag ju säga. Sen åkte vi hem till Sandras kompis Jessica, sandra skulle hämta lite varor hon beställt av henne. De slutade ju med att jag köpte med mig en massa varor och ska även köpa mer faktiskt. Men de va förbannat billigt så de är ju as bra. Fick hem 2 st ögonskuggor en typ kajal som man använder på ögonlocken och så finns de med en sudd grejj så man lättare kan få sotiga ögon (får se om jag lyckas med de där) och allt de gick på 100kr, inte farligt alls tycker jag!  Sen fick jag en bodycream av henne också, JÄTTE snäll va hon verkligen!! Ska beställa en fondation en hårinpackning (som luktar cocos) och ett nagelfil set och ett läppglans. Kommer nog bli as bra tror jag, hittar förmodligen något mer jag ska köpa sen ;D
Efter de så åkte vi hem till ewa för att kolla på valpar. Dom va SÅÅ SÖTA!! dom va ju i månad 4 nu så dom va ju ganska stora men gud så söta dom va ändå. Små shipperke valpar. Blev ju gött sugen på att ta med en hem kan jag ju säga.. De va en som va mycket mindre än dom andra, blev ju helt kär i han! haha. Inte bra för mig att kolla på sånt. farligt farligt!!
De är väl typ de jag har gjort idag antar jag, va inte så mycket ändå haha :P Kan kännas så ibland!

Är hemma hos syrran har sovit här inatt. K...

Är hemma hos syrran har sovit här inatt. Komlade precis på han som "pratar" med hundar. Då va de en familj som hade färgat hunden rosa. Hur fan tänker man om man gör en sån sak? Allvarligt talat de är ju sjukt!! Människor alltså


Bebisnamn?

Det är fan omöjligt att komma på bebisnamn typ. De namn jag vill ha vill inte Totte ha, och han kommer inte på så där jätte många namn och när han säger något så är de typ Reddick eller hur fan han nu stavas (med risk för att bli brutalt misshandlad av totte). Kanske får förklara de där. Han är ett stort fan av Reddick filmerna och han tycker inte om när man säger något dåligt om han eller inte vet vad han heter. haha.  Back to the subjekt, är som sagt omöjligt att komma överrens om ett litet jävla namn. Vill liksom ha ett ovanligt namn som inte varända unge på dagis heter typ.. Tur är att de är långt kvar tills jag föder så vi har ju tid att tänka ändå :)

onödigt

Gud va jag ångrar att jag flyttade till Trollhättan :/ Känns liksom som hela idén med att flytta hit har försvunnit helt. För grejjen va ju att vi skulle gå i skola här både jag och Totte. Och nu ska vi ha barn så någon skola blir de inte för mig på något år till minst och sen så ska Totte gå i skola i skövde så allt sprack änna eller vad man ska säga. Känner mig så förbannat instängd i denna lägenheten också för alla bor ju typ i Vänersborg. Visst de är inte långt att åka in till Vänersborg men den där jävla bussen kostar ju röv mycket pengar. Men har bestämt mig för att försöka ta mig in mer ändå. Pallar inte sitta och röttna här, även om de bara är 2 månader kvar nu tills vi flyttar. Kommer nog ha en hel del att göra om ett tag här ändå. Måste ju packa och grejja.

Lägenheter

FAN att de ska vara så förbannat svårt att få en lägenhet. Jag har sökt 6 stycken nu och fått visning på 1 men den fick jag ju inte. Men de är så störande för jag är verkligen i behov av en lägenhet nu! Och jag har ju liksom skrivit på min pressentation (eller vad man kallar de) på vänersborgsbostader.se att jag är gravid och får barn och mågra månader att jag inte har någon lägenhet om 2 osv osv. De är fan störande ändå. Menmen. Får söka vidare och hoppas på de bästa!

katter

Är de någon som är sugen på 2 jätte söta kattungar?
Måste lämna bort mina nu eftersom jag och totte flyttar snart och inte har någon lägenhet att flytta in i än. Båda två är hur keliga och mysiga som hellst och vill alltid vara i knät och gosa.
Ah, hör av er om ni är intresserade, har ingen bild på dom på datorn men tar en men mobilen senare och lägger ut dom via den :)

Big Brother och kina mat!

Är hemma ifrån Sabine nu, har vart de ett bra tag. Sitter nu och väntar på att Totte ska komma hem vilket han faktiskt gjorde nu hör jag. haha. Är iallafall bajs trött idag känner jag men ska slå mig ner i soffan om en liten stund och kolla på Big Brother och käka kina mat :)  de blir nice
Nu ska jag pussa på min baby! <3

Sitter på hunneberg och grillar med jonas ...

2011-03-06_14_46 (MMS)

Sitter på hunneberg och grillar med jonas sabine och robert. Izor får springa lös så han är glad:-) väntar på att engångsgrillarna ska bli klara nu så vi kan lägga på korven de blir mumma de!


Blev att sova hemma hos sabine inatt igen....

Blev att sova hemma hos sabine inatt igen. Dom har gått och lagt sig nu men jag är typ as pigg igen.. Typiskt. Ska kolla lite tv nu utan ljud eftersom dom ska sova och inte har någon dörr till sitt rum haha.


Väldigt viktigt att säga va att jonas va m...

Väldigt viktigt att säga va att jonas va med en stund igår och kolla på film också:-)


Hos sabine mitt i natten :O

Är fortfarande hemma hos sabine, ska ju sova här inatt. Men kan inte sova för hon satte på en skräck film och då blev jag pigg. Hon kollade på typ as lite av filmen sen gick hon och la sig.. Kass är hon! Men jag ska också försöka lägga mig och försöka slumra in snart, eftersom klockan är så mycket och jag är trött 24/7 annars så går de nog ganska fort :)
i hope!

Sitter hos sabine för tillfället. Ska sova...

Sitter hos sabine för tillfället. Ska sova här ikväll. Om en liten stund ska vi nog över till bianca hon har köpt med sig semlor till mig och herrljunga cider till sabine. MUMMA!!! de blir ju jävligt nice. Har även käkat räkor och virlöksbaugetter. Sabine kunde med att dela med sig av räkorna de är ju framsteg:-)


Mobilblogg, detta sk tydligen funka så gör...

Mobilblogg, detta sk tydligen funka så gör ett litet test inlägg för att se om de gör de. Spännande höhöhöhö. Kanske till och med börjat blogga mer nu då? Vem vet liksom.