Torsdag

Idag har jag typ bara varit hemma faktiskt, och de har vart as skönt. Sandra kom hit imorse som vanligt och tog en kaffe, sen vi 2 - 3 tiden kom Ronja hit också och tog en kaffe och blev kvar här hela kvällen. När jag hade nattat Zoey tog vi fram lite vin och satt och tjatade hela kvällen. Riktigt mysigt, och har äntligen fått prata av mig lite de va väldigt skönt måste jag säga!

Dag 10 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Har absolut ingen aning om vad jag vill ha. Men skulle däremot vilja veta vad jag vill göra förnågot efter mammaledigheten. Har så fruktansvärt svårt att bestämma mig för vad jag vill utbilda mig till / jobba med när Zoey börjar gå på dagis.

Eller så skulle jag vilja ha en resa till min famillj, komma iväg lite. Hade vart sjuuuukt skönt faktiskt!

Onsdag

Dagen började med att min syster kom hit och drack lite kaffe, sen så blev hon kvar här ett bra tag. Märkte även att Zoey kan sitta själv utan stöd nu! Men man får fortfarande vara lite med för busungen får ibland för sig att slänga sig bakåt, men de gör hon hela tiden även när hon sitter i knät eller själv i soffan. Hon tycker de är roligt att slänga sig bak och sätta sig upp för att slänga sig bak igen.. Tok unge! Sen åkte jag och tjata med Jonna en sväng, men de blev bara en kortis för hon skulle iväg. Så då drog jag till Bianca istället och blev kvar där tills typ nu, kom precis hem. Zoey va galet trött nu, hon somnade i bilen och kunde bära in henne plus ta av henne alla ytterkläder och byxerna utan att hon vaknade. Så jag bestämde mig för att inte krångla med pyamas, så hon får sova i boddyn inatt. Men de spelar ju egentligen ingen roll :)

Nu ska jag också gå och lägga mig, jag är galet trött idag faktiskt :)

Tisdag

Har inte gjort så mkt idag, va hos syrran och tog en kaffe och så förut. Nu har jag precis fått min lilla tjej att somna så ska nog sätta mig och fixa lite naglar tror jag. Gillar inte när dom inte är iordning :P

.


Halsbandet är här!

Har äntligen fått mitt fina halsband som jag berättade förut, men för er som inte sett de så ser de ut så här:
Lär ju bli välanvänt! Tack så mycket Therese :D

bildbomb 2


Bildbomb 1


Seriously?

Förstår verkligen inte varför jag blir sjuk, gång på gång på gång på gång... Nu börjar förkylningen bli värre IGEN. Är så fruktansvärt irriterande! Hatar verkligen att vara sjuk, så fruktansvärt jobbigt/tråkigt! 

Fick iallafall mitt halsband ifrån London idag :) Tack therese! :D De va lika fint i verkligheten som på bild :)

Dag 9 – Någonting jag oroar mig för

Eftersom jag glömde lägga ut igår kommer de in två idag :)

Nu är väl den ända oron att något skulle hända zoey. Brukar ibland bli nojig när hon sover att hon ska sluta andas få får springa in i hennes rum och kolla till henne lite då och då.

Dag 8 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.


Gammal bild, Blond fint hår. Saknar faktiskt de men valde ju att färga sönder de så nu får jag ha brunt ett tag framöver :)


Hos Sabine

Sitter hamma hos sabine för tillfället, Bianca är också här. Sabine står och diskar och vi ska försöka få barnen att somna nu, dom är nog trötta båda två tror jag. Sen ska vi färga Biancas hår och efter de blir de en prommenad till berget för att försöka komma upp till utkiksplatsen. Hoppas vi lyckas ta oss dit, med barn och barnvagnar :)

Måndag

Dagen börjar med att Totte väcker mig för att jag ska ta hand om Zoey lite så att han får sova. Så tar henne går upp och gör iordning lite frukost till både mig och henne! Nu ska jag alldeles strax börja göra mig iordning, ska hämnligen hem till Sabine om en stund så ska vi och Bianca ta en prommenad till berget. Blir mysigt.

Hoppas verkligen på att mitt paket ifrån London dyker upp i brevlådan idag!

Söndag

Dagen började med att jag skyndade mig iväg till min syster, hon behövde sin laddare till mobilen som hon glömde hos pappa så drog dit och tog en kaffe. Vi tog en massa bilder på våra söta små barn. Sen drog vi iväg till farmor och farfar för att käka lite mat, idag bjöd dom på lasange! Tog ännu mer kort på barnen där och blev kvar nästan hela dagen. När vi drog där ifrån hämtade jag upp Totte och så åkte vi äntligen iväg och handla, vi har ju planerat att handla flera dagar nu så nu blev de äntligen gjort. Har precis käkat lite hemmagjorda hammburgare och nu ska vi ha en liten myskväll med film och gott!
Bilderna lägger jag upp imorgon för jag glömde min kamera hos farmor och farfar.

Öroninflamation

När jag la min förut gjorde de bara ondare och ondare i örat, så jag funderade på om de kunde vara öroninflamation så jag satte mig framför datorn och kollade lite symptom och de stämde in på öroninflamation. Så jag ringde till 1177 för att fråga hur jag kunde göra för att de inte skulle göra så ont. Dom sa till mig att blanda alvedon och ipren och sitta upp i 1 timma innan jag försöker lägga mig igen, och om de inte har gått över tills jag vaknar upp igen så ska jag ringa vårdcentralen så dom ska kolla på de.

Är ju helt galet vad jag åker på all skit. Nu har jag snart vart sjuk/skadad i 1 månad eller något.. Först en rejäl förkylning så jag inte kunde göra något typ, va helt borta i hela kroppen. Sen en brännskada på benet + förkyning, sen magsjuka, sen förkylning igen och nu öroninflamation. Är så FRUKTANSVÄRT trött på detta nu!

Örat

Jag gick och hade lite små ont i örat förut, så jag testa de där "håll för näsan och blås" saken, men de gjorde de bara MYCKET värre. Nu har jag mega ont i örat och de är jätte irriterande. Sitter nu och funderar på om man ska våga göra de igen för att se om de försvinner, men vet inte om jag vågar för vill ju inte ha ännu mera ont..  hm.. Får gå och lägga mig kanske och hoppas på att de har försvunnit tills jag vaknar upp imorgon!

Some days are better then others

Ligger i soffan och kollar på She's the man son går på 5:an nu, har precis fått en ledsen Zoey att somna. Sandra kom hit en sväng och käkade lite gorv men drog snabbt igen efter vi ätit för hennes lilla tjej skulle lägga sig. 

När Zoey vaknat igen ska vi iväg och handla lite mat för de finns nästan inget kvar där hemma.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle spara undan mycket pengar till Zoey, så hon har till körkort, bil, lägenhet, och om hon skulle vilja plugga vidare. Sen hade jag nog bytt ut min garderob och försökt fixa upp hemmet lite. Vet inte riktigt vad mer jag skulle gjort för pengarna faktiskt.

Rascal Flats - What hurts the most

Kom och tänka på denna videon idag av någon anledning. De rinner alltid en tår när jag ser den, så fruktansvärt hemsk!

God Morgon!

Blev väckt av min syste idag vid typ 9 tiden tror jag. Har precis ätit lite frukost och nu sitter vi och dricker lite kaffe. Hon ska snart dra iväg och göra iordning Naomis barnrum. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt, tror bara jag ska slappa och ta de lugnt här hemma hos min far, behöver väl ut och handla en sväng också men de får bli senare :)
Godmorgon-bild på Zoey & Naomi

mys kväll

ikväll ska jag och min syster ha en myskväll och kolla på Twiligt Breaking Dawn part 1 och lite vin. Va länge sen vi hade en systerkväll så här så de ska bli mysigt:)

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag har alltid fallit för den lite "farligare" typen av killar. Vet inte varför men antar att dom är lite mer spännande. Gärna MASSA tatueringar, de tycker jag är förbannat sexigt, gärna lite små kaxiga så där. De gillar jag. De roliga är ju att min pojkvän är motsatsen av de! haha, men de funkar ändå :D

Fredag

Jag är en sån fruktansvärd tidsoptemist (stavning?). Jag tror alltid att jag har mer tid på min än vad jag har. Så de blir alltid stressigt när jag ska iväg någonstans, och jag lär mig aldrig!

Imorse låg jag i sängen till typ kvart i 9. Sen gick jag upp sminkade och gjorde iordning mig släppte ut hundarna och klädde på zoey. Jag skulle iväg till Sirius för babymassage och innan tänkte jag stanna på shell och köpa en macka eftersom jag sover hos pappa just nu och han har ingen mat hemma så ville köpa lite frukost. Allt tar ju självklart längre tid än vad jag räknat med så fick stressa iväg i slutet. Men jag kom i tid ändå som tur va :)

På babymassagen idag va zoey lite små ledsen, hon va jätte trött och lite små hungrig så vi kunde inte göra massagen fullt ut, men fick massera lite iallafall :) Tycker de är jätte mysigt att gå på babymassagen och prata med andra mammor osv.
Fick även gjort ett nytt hand & Fotavtryck i gips idag eftersom min förra tappade fästet och ramlade ner i backen och gick rönder. Så de är ju skönt att jag kunde göra en ny. Hoppas den blir bra bara!

Haha! Love!!


Dag 5 – En låt som får mig att gråta.

Beror ju helt och hållet på vad man är på för humör. Har jag en ledsen dag så gråter jag typ till alla sorgliga låtar. Men en låt jag tyckt om väldigt länge och tycker är väldigt fin måste ju ändå vara Ludacris feat. Mary Blidge - Runaway Love.
Älskar musik videon till den också, så otroligt sorglig eller vad man ska säga.

Torsdag

Har vart en riktig slapp dag idag. Gick upp vid halv 9 och åkte iväg för att hämta Sandras hundar. Sen så ställde jag in min bil i pappas garage för att ladda batteriet, peter fick hjälpa mig eftersom jag kan typ noll om bilar. Sen har jag och Zoey bara haft en slapp & mys dag resten av dagen. 

Hon har börjat räcka ut tungan typ hela tiden nu också, den är mer utanför munnen än i typ, haha. så jävla söt! :)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har aldrig haft så mycket mål med mitt liv eftersom jag inte har en aning om vad jag vill bli eller göra i livet. Men en någonting jag alltid velat göra är ju att simma med delfiner. Gissa om jag blev avundsjuk när jag fick höra att en kompis kusin precis gjort de. ORÄTTVIST!! Hade vart en riktigt rolig upplevelse att få göra de någongång i livet! 

Men just nu är väl mitt mål och min drömm att ge mitt barn så bra uppväxt som möjligt och att jag och Totte ska få bra jobb så vi kan försörja henne bra och ge henne de hon behöver. Vill ju att hon ska ha de så bra de bara går!

annaellinor.devote.se

Klickade in mig på denna bloggen förut. Riktigt bra videoinlägg. Men väldigt lik Jenna Marblens videos.
Får ju bara lägga till att jag älskar Jenna Marbels videos. Riktigt grym tjej! :)

Onsdag

Har varit uppe hela natten pga hostan. Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk just nu! Va inte alls länge sen jag va sjuk sist, och nu igen. Och att inte kunna sova bara för man hostar är skit jobbigt, speciellt när man har en liten sötnos på 5 månader som vill leka och mysa med hennes mamma. Känner mig jätte elak när jag inte har orken till att leka med henne så som jag borde.. 
Idag är hon iallafall hos sin faster Jennifer så de är skönt iallafall. Nu kan jag och Totte bara ladda upp våra batterier idag och hoppas på att må bättre sen. Om jag orkar ska jag försöka städa lite i lägenheten och få bort alla bakterier, men får ju se va orken är. Först och främst ska jag försöka sova lite för de har jag ännu inte lyckats med.

Tisdag

Fortfarande sjuk, har haft noll i kraft idag. Hostat så de gjort ont i hela mig. Totte har också blivit dålig nu så vi har fått turas om lite om att ta hand om Zoey. Försöker vädra ur lägenheten lite nu för de är sjukt varmt här och måste få bort lite bakterier så vi kan bli friska någongång. Totte föräldrar har vart här med hostmedicin till mig och lite mag medicin till Totte, dom va även ute och gick med Izor och imorgon skulle hans syster hjälpa oss med Zoey. Så hilma underbara får jag ju säga! Hjälper alltid till och sånt, tacka gudarna för hans familj!

Med våran medicin så hoppa jag på att vi snabbt ska bli friska. Vill ju verkligen inte missa babymassagen på Fredag!!

Dag 3 – Någonting jag ångrar.

Jag tror inte riktigt jag ångrar något speciellt. Visst jag har träffat riktiga puckon till pojkvänner, låtit mig bossas runt gjort riktigt idiotiska saker i tonåren. Men man lär sig ju bara av sina misstag. Så ångrar något tror jag faktiskt inte jag gör, inte va jag kan komma på just nu iallafall

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

hm, svårt att veta faktiskt. Har verkligen ingen aning. Hade ju vart roligt att träffa Conny och visa upp min älskade lilla dotter och så. Så ah, Conny tar jag då!

För er som inte vet vem Conny är så är de min extra pappa som gick bort i canser för några år sen.

Sjuk

Igår kväll när jag gick och la mig kännde jag mig lite illamående, och vaknade vid 6 tiden imorse och fick springa till toaletten för att spy. Har typ legat i sängen hela dagen och bara vilat. Hatar att jag blir sjuk så lätt nu för tiden. Mitt emunförsvar har verkligen blivit värdelöst! Nu mår jag dock lite bättre än imorse så hoppas på att de värsta är över. Tack till min underbara pojkvän som ställer upp och hjälper mig så mycket när jag är sjuk hela tiden! <3

Dag 1 – Tio fakta om mig.

  1. Jag är mörkrädd
  2. När jag städar brukar jag ha på musik och sjunga och dansa för mig själv
  3. Jag tror på övernaturliga saker
  4. Min drömresa är till Maldiverna
  5. Jag har väldigt svårt att säga ifrån, gör ofta de andra tycker jag ska göra istället för vad jag egentligen vill göra bara för de är lättast så.
  6. Jag tycker de väl väldigt skönt att vara ensam ibland, känner mig fri på något sätt då, vet inte riktigt hur jag ska förklara de.
  7. Jag har sagt länge att jag ska börja träna och äta rätt, har börjat äta sallad och sånt men träningen har jag inte riktigt börjat med än. Körde i ca 2 veckor men sen blev jag jätte sjuk och brände mig på benet och sen dess har de änna kommit av sig.
  8. Älskar att sitta och pilla med mina naglar, sitter typ alltid och filar dom om jag kollar på typ tv eller något. Ska även försöka spara ihop så jag kan bli nagelpedagog eller va de heter. Fixa naglar helt enkelt.
  9. Blir jag arg på någon kan jag sitta och sura jätte länge, och har väldigt svårt att vara den som hör av sig först och ber om ursäkt.
  10. De bästa valet jag gjort i mitt liv är att behålla mitt underbara barn! Älskar henne något fruktansvärt mycket!

Tidsfördriv

Dag 1 – Tio fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Någonting jag ångrar.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – En låt som får mig att gråta.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Dag 9 – Någonting jag oroar mig för
Dag 10 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Tänkte svara på dessa saker 10 dagar framöver. Lite tidsfördriv




  • Dag 1 – Tio fakta om mig.
  • Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
  • Dag 3 – Någonting jag ångrar.
  • Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
  • Dag 5 – En låt som får mig att gråta.
  • Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
  • Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
  • Dag 8 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
  • Dag 9 – Någonting jag oroar mig för
  • Dag 10 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Min vän Emma!

Saknar min kära vän emma väldigt mycket nu! Så tråkigt att hon är borta så länge! Men hoppas iallafall att hon har de bra och så! Hon kommer hem om 2 veckor så de ska bli riktigt roligt att träffa henne igen! Sjukt länge sen denna bilden togs, 2 Juni 2007.

Blir så trött på folk!

För ett tag sen köpte jag och Totte lite kläder samt några overaller till Zoey av en kompis till hans syster. Och nu såg jag att en utav overallerna är helt sönder i dragkedjan.. Vem säljer söndriga saker till folk? Visst de kanske va ett misstag, man kan ju hoppas de iallafall! Hoppas att den hon använder nu räcker vintern ut nu iallafall, annars får vi köpa en ny eftersom den som är snäppet större va den som va sönder!

Bild bomb


Design

Min syster gick här för ett tag sen, hon skulle på kalas. Så nu har jag suttit och pillat lite med designen, för ska jag börja blogga här på heltid så måste jag ju ha en design med Zoey och Izor på! Så de är ändrat nu :) Nu är dom allra viktigaste personerna i mitt liv med i headern! 

Zoey sover sen ett tag tillbaka, så får se om hon vaknar här snart. Jag ska nog ta och pilla lite här hemma medans jag har chansen! Är ju lite svårare när hon är vaken och vill ha all mammas uppmärksamhet! :)
Tänk va fort hon växer! Blivit mycket större på bara 5 månader! Första bilden är tagen när hon va nästan nyfödd och den andra är tagen för inte så jätte länge sen. Helt galet va tiden går fort! Vart tog mig lilla jätte ömtåliga docka vägen? Älskade unge!!

Söndag

Är de bara mitt barn eller ska alla bebisar bråka när man ska klä på dom? speciellt boddyn. De är väldigt lipigt när man ska klä på henne den!

Nu snart ska min syster komma och ta en kaffe med mig. Tjata lite och så. Ska nog ställa mig och hacka lite sallad innan så de är klart tills jag ska käka sen. Är ju ganska gött att ha de gjort liksom.

Fick pratat med min pappa idag också via skype. Aset har ju åkt till Thailand och har de gött, medans vi sitter här i kylan. Han hade ungefär 30grader varmt sa han. Helt sjukt! Måste verkligen spara pengar så jag kan ta min lilla familj och åka iväg någonstans! Hade inte vart helt fel faktiskt. Men vill att hon ska bli lite äldre först så hon också kan njuta av de. Lite roligare är dom kan leka och bada och sånt. Men alltid bra att börja spara i tid!

Maby im back?

Hmm.. Här va de ett jävla tag sen jag bloggade.. Funderar allvarligt på att ta tillbaka den här bloggen faktiskt. Har ju bloggat på Wordpress nu de senaste men de är så jävla tråkiga designer där så jag gillar de inte! Och att göra en egen kostar pengar och jag är ju inte ens bra på de så jag orkar inte lägga ut pengar på de! Gillar designerna på denna här mycket mer så tror mig bestämt att jag kommer tillbaka hit..

Hur mycket som hellst har hänt sen jag slutade blogga här.. Fått en underbar dotter vid namn Zoey Cecilia Fransson. Hon är redan 5 månader. Sjukt va tiden går! Om jag väljer att fortsätta blogga här så kommer de ju upp mer bilder osv!

Här har ni den förra bloggen ifall någon följer denna och vill veta vad fan jag grejjat med de senaste (vilket inte är allt för mycket) www.pancace.wordpress.com