Lägenheter

Just de ja, har sökt 2 st nya 3or på onsjö också, HOPPAS verkligen att vi får någon av dom nu. Vill verkligen verkligen dit! Så håll tummarna för oss :)

Prover

Idag har jag tagit blodprover, och fyfan va jag hatar de!! Först ett stick i fingret, de är väl okej de går så fort liksom, men ändå läskigt ibörjan innan dom sticker. Sen skulle jag ta i armvecket men dom kunde ju inte få tag i blodådran där så efter ett tag fick jag ta i handen ist, de gjorde faktiskt lite ont och hoppas verkligen att jag inte behöver göra de mer nu!

Sen va jag och totte på apoteket och köpte lite munskölj och vitaminer, sen på spar och handlade lite.
Nu har han åkt till Vänersborg så jag och Izor har lite myskväll bara vi ikväll :) Faktiskt ganska skönt att vara lite själv nu kan jag känna. Va väldigt länge sen jag va de nu, men hoppas ändå på att han kommer hem ikväll. Sova ensam behöver jag inte göra (A) hihi

En fråga

Är de bara jag som har problem med att göra radbyte? Eller är de någon annan som bloggar ifrån blogg.se som har samma problem? Förbannat störande iallafall!


dagen

idag hade vi visning igen vid 12 tiden. Men de va ett par som redan vart här en gång men ville komma igen.. Dom hade med sig sin son denna gången så förmodligen ville dom visa han hur den såg ut också innan dom bestämde sig eller något. Hoppas iallafall att någon tar den så vi slipper dubbelhyra, de hade vart super att slippa de iaf!
Sen ett tag efter dom hade gått härifrån somnade jag och totte igen, jag är så jävla trött hela tiden så sover väldigt mycket. Sen vi 3 gick jag upp tog en dusch och lite att käka, gjorde mig iordning osv sen vid 5 tog vi bussen till Vänersborg och fikade hemma hos Jessica och Charlie, första gången vi va i deras lägenhet. Har suttit där fram tills nu så har haft en väldigt trevlig stund :)
men som sagt, kom precis hem och tänkte avsluta dagen med att kolla på några one tree hill avsnitt :) tycker jag blir skit bra avslutning. Puss och Hejj!

jävla tandläkare .. :(

Va helt onödigt att jag åkte dit imorse, för han kunde ändå inte laga pisset... Så nu måste jag vänta till den 28:e istället. är iallafall bättre tid då 10.30. Behöver ju inte gå upp lika röv tidigt, men med tanke på att jag inte mådde på topp imorse så känns de väldigt onödigt att ta sig till vänersborg och tillbaka enbart för att kolla på de typ. blääää!

a kiss always means something

Är så fruktansvärt förbannat trött nu! Är inte riktigt van vid att vara vaken denna tiden på dygnet men måste in till tandläkaren idag så de är ju bara att le och sätta sig på bussen typ. Väldigt segt får jag ju säga!

Har inte bloggat på ett tag men känner att just för tillfället finns de inte direkt något speciellt att blogga om. Därför har jag låtit bli för att läsa vad jag äter till mat känns inte så jätte intressant att läsa om hela tiden liksom.
Kom iallafall ett par och kollade på lägenheten igår, dom verkade lite mer lovande än dom 1:a så håll tummarna för oss. Och speciellt på Fredag då när vi själva ska på visning! :)

Fika

Nu ska jag snart dra mig ut och fika med Michaela och Ronja, ska bli trevligt att tjöta lite skit med dom! Va ett tag sen nu.
och tack förrästen marcus ;)  ska tänka på detta :D haha

blablablablabla

Kommer inte på något att skriva just för tillfället, så jag skiter i de! :)

uttråkad!

ååh, fyfan va uttråkad jag känner mig heeeela tiden, de är verkligen inte roligt alls. Men de händer ju liksom inget här. Totte spelar ju dator för de mesta och jag har inte råd att åka iväg för att träffa mina vänner eftersom dom bor kvar i Vänersborg. Det SUGER!!! Känner verkligen att de inte skulle sitta fel med ett jobb nu heller. Då får man ju något att göra på dagarna iallafall. Jobba några timmar i någon butik eller något sånt. Det hade vart awsome! Väntar på att få svar ifrån FCT om mitt cv duger att lämna ut eller om jag måste göra om eller lägga till något. Men de har inte svarat på 1 vecka nu eller något så ska nog ringa dom imorgon och fråga om dom fått de överhuvud taget eller varför dom inte kollar på de.

Är HELT besatt i popcorn nu också, jag är sugen på de hela hela hela tiden. Sjukt, tur att de inte är så jätte onyttigt iallafall :)  haha. Har köpt hem ett litet mini lager till mig nu så de bara är att ta för sig när jag får mina sug :) awsome!
btw, vem är den anonyma som kommentera i de förra inlägget?  är bara lite nyfiken (A)

happiness is best shared

Känner att jag har så sjukt mycket olika känslor innom mig just nu. Ena stunden är jag hur glad som helst andra stunden blir jag mega depp. Är väl hormonerna som spökar antar jag. haha.
Men jag är väldigt glad över att jag har min babe, han kan lyckas göra mig glad i alla tillfällen när han lägger den sidan till, och de känns väldigt skönt fakiskt. Älskar han så otroligt mycket, och vet att vi kommer klara detta galant, de kommer bli bra!

halelulja!

Fick somnat tillslut, fast klockan va typ 4, 5 eller något. Gött segt. Men men, somnade gjorde jag ju iallafall och de är ju ett plus!
Tänkte gå och fixa lite mackor eller något sånt nu, är lite små hungrig. (som vanligt)
Sen idag blir det nog bara att ta de lugnt igen, har inget speciellt för mig iallafall. Fika någon kanske?

Sömnlös! :(

Fan va jag hatar när man inte kan sova. Känner mig helt seg i hela kroppen men kan ändå inte koppla av och bara somna in. De är gött störande!  Har iallafall fått kolla på 2 filmer nu.. Funderar på att sätta på en 3:e i brist på saker att göra så här sent..

Har tvingat totte vara vaken med mig också (A)  eller ah, han ville bara gå och lägga sig för typ 30 min sen. hihi och de va inte jätte svårt att få han att vara vaken:)  Finns ju alltid något bra med att ha en nörd till pojkvän, dom klarar sena nätter ;)  haha :D

God Morgon God Morgon!

eller ah, God eftermiddag kanske?
Jag sitter iallafall och väntar på att Anjelika ska komma hit med Xander.Han vill ju så gärna leka med katterna så de ska han få göra idag :) Får hoppas att han uppskattar de!

Jag är typ astrött för Totte jävel väckte mig typ as sent inatt och börja tjata om massa saker som jag inte kommer ihåg va de va nu. Men irriterande är de när han väcker mig så, för jag kan inte somna om sen, skit störande!! Så de sa jag till han att han får sluta med. Fast han va ju gullig och kliade mig på ryggen inatt då. De va ju väldans skönt! :)
Nej nu ska jag försöka få lite liv i han innan dom kommer!

Sweet home

Är hemma nu. Izor fick världens damp när vi kom hem och blev jätte busig så vi busade lite i sängen han och jag. Gick så där bra faktiskt haha, han är ju så stor liksom. Han hoppade änna mest runt i ringar och bet lite granna haha så söt! :)

Skulle egentligen spela lite cs med Totte, Robin och 2 till för dom behövde en 5:e men orkade inte sen när jag såg att klockan va 00:40. Då kände jag att de är dags för sängen om man ska orka med imorgon också. Anjelika och Xander ska ju komma då. Han vill ju så gärna leka med katterna, haha. Sötfisen! :)
Nattinatti iallafall!

Nu kommer pappa snart och hämtar mig

ah,  nu kommer pappa snart och hämtar mig och Totte så ska vi åka till onsjö. Ska ju på tjejkväll hos Anjelika idag. Totte vettifan va han ska göra. Har iallafall gett Izor mat nu så ska snart gå ut med han så han får kissa lite innan vi åker :) De kan han nog behöva tror jag. Förmodligen.


Sabine
om JAAAA!!!!:
Yeeeeeeeey! :D hoppas ni får den! :)
Sv:  JAA!! verkligen, vill ha den NUNUNU!

JAAAA!!!!

Jag är verkligen hur glad som hellst nu, vi fick en visning på lägenheten på onsjö!!!!!!!!!!!! :D:D:D  Visst chansen finns ju att vi inte får den fortfarande, men ändå så är jag ju fortfarande med i leken. Nej fyfan va happy jag är nu! :D haha

Förbannade jävla diskmaskin!! :@

ååh, blir så jävla trött på våran diskmaskin... Den vill fan inte starta! Den släpper inte ut själva diskmedlet så skiten blir ju liksom inte rent. Får hoppas den börjar fungera som jag vill snart för annars får jag dampet!!

Förövrigt så funderar jag på att sova nu faktiskt. Klockan är ju trots allt halv 2. Så går det när man blir arbetslös och inte har något vettigt att göra om dagarna. Vänder på dygnet något fruktansvärt. De suger lite faktiskt. Men imorgon ska jag faktiskt försöka gå upp i tid, tycker änna de är lite goare. Ta en kopp kaffe lite frukost en dusch och bara chilla typ. Det är nice!
Förmodligen blir det tjejkväll med tottes syskon imorgon också, de blir mysigt :)
Nej, nu har jag inget vettigt att säga ändå. nattinatti

Stuvade makaroner och falukorv! :)

Nu håller Robin på att laga lite mat, är förbannat hungrig så de passar ju hur bra som helst!! Efter maten ska jag och pojkarna spela cs, jag har ju gått och fått fram nörden i mig! :D haha men de är skojjsigt!
Jag är godissugen ! :(

Segisdag!

Fan va trött jag är idag alltså!
Har iallafall haft visningen nu, men de känns inte som att dom kommer att ta den eftersom dom hade 2 barn. Denna lägenheten passar nog kanske inte så bra då. Lite segt faktiskt!

städning = klart!

Nu är vi äntligen klara med städningen! Känns jävligt skönt. Det är inte perfekt men vi har så jävla mycket tvätt och sånt som vi inte hinner fixa innan dom kommer, får göra det efteråt eller något. sen har vi lite lådor och sånt som vi inte heller vet vart vi ska göra av. Men de ser iallafall bättre ut! :)
Funderar allvarligt på att gå och lägga mig lite, är fan trött :O fast är rädd att jag inte somnar inatt då :( och de är ju mindre bra.. hmm...
btw, ja jag är gravid :) och ja, jag ska behålla det!

bajs ont i halsen!

Vaknade precis, va uppe sent igår så är rätt seg nu. Men har iallafall ganska bråttom nu, ska vara på mödravårdcentralen klockan 1. Men tur är ju att de ligger så jävla nära så jag har ju typ 1 timma på mig att duscha käka och göra mig iordning. Men aja, ska inte sitta här och slösa bort min tid nu!

bestämde oss för...

... att ta resten imorgon eftermiddag innan dom kommer ium att vi hållit på hela dagen nu. Är rätt trött på att städa!! Tar Izors klor imorgon också för jag hittar inte klotången för tillfället, hoppas på att den dyker upp när vi tar de sista imorgon! :)

De kan man kalla storstädning!

Fan va duktiga vi har varit idag får jag säga. Vi tog ut ALLA möbler ut alla rummen (vid olika tillfällen då) så har vi damsugit och skurat och gjort de riktigt fint. Har även möblerat om lite i vårat rum, jag får ju säga att iallafall jag gillar detta mer! Jävligt skönt att få det fräsch hemma iallafall, det är bara vardagsrummet kvar nu sen är allt klart då kan man få andas igen. Totte och Robin håller på med de nu, jag ska städa bort i köket efter maten vi åt nyss och sen ska jag klippa izors klor. Önska mig lycka till för det kan behövas med han :/ haha

Städdag!

Idag får bli en städdag. Det är välbehövligt här hemma + att vi ska ha visning på lägenheten imorgon så då är de ju ett plus om den sen bra ut! :)
Nu ska jag käka upp min frukost så ska jag hjälpa baby som redan börjat sen :)
pussochkram

Kom hem till min älskling nu!

Kom nästan precis hem. Faktiskt väldigt skönt att komma hem, är nog för att jag saknat Izor väldigt mycket. Han blev överlycklig när vi kom innanför dörren haha. Så söt är han!
Funderar faktiskt allvarligt på att gå och lägga mig någolunda snart eftersom jag inte sovit något inatt så är jag rätt trött om man säger så. Så de hade vart skönt om jag kunde få somnat till lite nu. Ska upp tidigt imorgon också och städa lägenheten, den får ju änna vara lite fräsch innan dom kommer och kollar på den på Torsdag!
HOPPAS DOM TAR DEN!!!!

visning YEY!

As gött ju! Det ringde precis en tjej till mig och vill kolla på lägenheten! Hoppas hon kan ta den tidigare också. Hade vart underbart! Kan flytta redan imorgon om de ska vara så. eller ah, de hade nog blivit väldigt jobbigt, men om en vecka (a). aja, håll tummarna för att hon vill ha den och flyttar in tidigare nu! :)

God morgon?

Fyfan! har inte sovit en blund inatt. Har vart så jävla jobbigt med förkylningen plus att Totte tog upp all plats av sängen.. Gött irriterade! Kan ju säga att jag är lille trött just för tillfället men men. Ska ju hämta Xander snart så kan ju inte direkt gå och lägga mig. Får hoppas på att Totte vaknar om en stund så kan ju han hjälpa mig lite, iallafall så jag får duschat och sånt. Har typ legat i soffan och halv sovit och frysit röven av mig, så JÄVLA kallt ute (Va ju och lämnade Xander förut, dum som jag är så gick jag tillbaka brr!).