Fytt

Imorsre när jag vaknade så mådde jag sjukt dåligt, kände att jag inte orkade åka iväg till onsjö som planerat. Fast sen sket jag i de och åkte ändå. Vill ju väldigt gärna ut och inte vara hemma och tråka.
Så vi har hållt på att städa och flytta hela dagen verkligen men de blev bra tillslut, självklart är inte allt klart men de är iallafall någolunda! :)
Vi berstämde oss iallafall för att sova över på onsjö för att hjälpa till lite imorgon och så. Jag ska vara barnvakt åt Xander imorgon så ska hämta han ifrån dagis imorgon! Det blir nog mysigt :D


Just nu sitter jag hemma hos Bianca och tjatar lite mycket trevligt får jag säga :)
Nu får jag vara lite social puss och kram

Onsjö!!

Fick ju åka och lämna tillbaka bilen till pappa imorse. Eller ah.. De va meningen att de skulle ske vid typ 10 tiden men jag kom inte iväg för en typ 2 tiden någon gång (a). Åkte iallafall till pappa och lämnade bilen, satt där och tjatade en stund och sen drog jag iväg till Fredde. Satt hemma hos han och tjatade om allt och ingenting i några timmar sen kom Marcus och Rikard också. Va förbannat kul att träffa dom igen va så sjukt länge sen man gjorde de nu. Senare gick vi iallafall hem till Marcus och spelade lite xbox. han hade ett as kul ishockey spel som typ gick ut på att bara tackla varandra så mycket man bara kunde. Helt cp men as kul, jag sög dock på de men men. Sen spelade vi tecken 6 på xbox live. Så de blev ju emot en massa olika personer runt om i världen, där åkte alla på stor stryk haha.

Nu sitter jag iaf hemma och ska nog gå och lägga mig tror jag. Är förbannat trött och seg faktiskt! Natti

sjukis :(

När jag vaknade imorse hade jag ont i halsen, huvud värk och helt tät i näsan. Har vän fått någon jävla förkylning vilket suger RÄTT så hårt. hatar att vara förkyld eller sjuk överhuvud taget! men men. Ska iallafall till onsjö idag och lämna tillbaka pappas bil. Sen får de väl bli att ta de lugnt resten av dagen antar jag. Segt!

totte är liten!!

Det blev inte att dra ut någonstans. Totte och Figo va för små. Det va 20 års gräns överallt och pluttarna är ju bara 19. Och de gick ju inte att släppa in dom då -.-   yeye, fick dom iaf att spela kort med mig så nu blir det lite kortspel :)

O'learys!

Kommit hem ifrån Onsjö nu. Va riktigt skönt att komma ut lite faktiskt, ska tillbaka dit imorgon :) hihi. Ikväll bestämde vi oss för att dra ut till O'learys, ska bli riktigt roligt faktiskt. va länge sen jag va ute nu känns de som :/ Men ska som sagt bli najs att komma ut en sväng. Känner mig dock ganska trött men får hoppas att det ändras under kvällen. Är ju alltid trött nu för tiden -.-

Har köpt en säng till Izor idag också, de blev skit bra. där kommer han ligga gott även om han surar lite just för tillfället för att han inte får ligga i sängen. är nästan helt säker på att han kommer komma uppsmygandes inatt när vi somnat, de är han en mästare på! Sötnosen. men iaf, har köpt 2 as mjuka och goa kuddar till han också så de ska nog bli alldeles perfekt för han ändå :) Och jag och Totte kan äntligen få plats i sängen själva :D tummen upp på de!

Gomorron!

Gick upp precis, ska hoppa in i duschen och göra mig iordning och sån och sen tänkte jag och Totte dra iväg till Onsjö till hans föräldrar. Vi ska nämnligen sälja mitt gamla bort idag. Se de är as gött att bli av med de äntligen!
Har sovit jätte konstigt inatt tror jag för min rygg gör svin ont. Kan vara för att de blir så trångt i sängen med izror som tar upp halva. Vi ska förmodligen ut och köpa en egen "säng" till han idag. Om vi får nånat någon bil. Måste fixa de nu snart iallafall för sängen blir så fruktansvärt hårig och äcklig när han ligger i den hela tiden och just för han knör så förbannat mycket så de är nästan tvunget att fixa en egen plats till han. De är ju inte den minsta hunden direkt. he he he he..
Nej duschen väntar! :)

overandout

Så, nu va räkningarna betalda. och de känns förbannat skönt för jag tror inte att jag är lika fattig som jag brukar vara nu, och ändå har jag sparat undan en del pengar. så de känns förbannat skönt faktiskt. men ska ändå försöka att inte gå ut och spendera en massa pengar som jag brukar vilja när jag känner så här :P
För då är jag lika fattig igen liksom. Inte värt de!!

räkningar :(

Kom precis hem. Tog ett jävla tag innan vi hittade vart vi skulle käka någonstans, ingen ville samma typ. Lite kämpigt så där. Men tillslut hittade vi en grekisk (tror jag) restaurang som hette "New Place". Kanske inte så jävla kreativt namn men ett väldans mysigt ställe får jag ju säga! :)  Så nu är johannes mätt och glad !
Jag vill verkligen ut och göra något så jag kom med den briljanta idén att vi skulle dra och spela biljard. Men de andra va lite osäkra på om vi hade råd med de. Så nu ska jag betala alla våra räkningar så ska vi se om vi har råd sen. HOPPAS de för jag orkar inte sitta inne en dag till :/ de SUGER! Är så jävla uttråkad att jag tror jag dör. yeye, får väl börja betala skiten nu :(  hatar betala räkningar! höhö

Food

Nu ska jag klä på mig osv sen tänkte vi gå ut och hitta en ny restaurang och käka lite mat på :)  Det blir nice hoppas jag :D Får väl se om vi hittar någon bra.

HÅLL TUMMARNA!!

Har kommit ut en 3:a på onsjö nu som jag VÄLDIGT gärna vill ha! Den hade en liten trädgård också som är PERFEKT för oss nu när vi har Izor och sånt. FAN va jag hoppas på att få den lägenheten alltså! Tycker ju nästan jag borde få den (A)  hihi
håll tummarna för oss nu :)

GÄSP!

Gick typ precis upp ur sängen. Men är ändå skit trött! Har förbannat ont i ryggen idag också för jag somnade på soffan inatt, och den är inte de skönaste att sova på tycker iallafall inte jag! Totte väckte mig imorse vet inte vilken tid men han fick mig iallafall att lägga mig i sängen.  Så har legat och myst med Izor hela morgonen. och sovit då.
Jag drömde skit konstigt också :/ typ att jag köpte en rosa plånbok och att sen en konstig person kom och jagade mig pga av den plånboken. As skumt!!
Nej nu ska jag gå och få mig något i magisen. Är hunkrig!

i rymden finns inga känslor

Har precis kollat på denna film. Måste ju säga att den va överraskande bra!!
Har alltid trott att den skulle suga! De verkade ju nästan så på reklamen iaf. Men jag får ju säga att jag skratta en hel del. De va Johanna humor kan man säga. Rekomenderar att se den iaf :)

jag vill ha !!

Nu har jag bestämt mig för att jag ska införskaffa mig en ny kamera någon gång när pengarna finns! Kollade precis igenom en massa bilder och de är ju skit kul att kolla tillbaka på liksom. Vad man gjort osv osv. Så de ska jag nog göra någon dag här fram i tiden!

Johanna humor!!!


kommit hem igen

Är hemma ifrån tottes familj nu. Har legat och sovit i soffan typ hela dagen och de sjuka är att jag fortfarande är as trött. Är alltid trött nu för tiden. Känns typ som att jag lätt skulle kunna sova i en vecka eller något. Får hoppas att de inte händer ;)
Längtar iallafall tills vi flyttar nu, känns skönt att den här lägenheten är uppsagd och att vi håller på att leta nytt. Hoppas vi hittar något på onsjö bara. De skulle vara perfekt!

bara lite extra skit

Sitter nu hemma hos Tottes mamma. Men dom är inte hemma. Vi ska snart ta hand om hans systers barn Xander :) De blir mysigt, han är ju så söt :) hihi
Förövrigt så har jag lämnat in nyckeln nu. Känns skönt. Blev ju helt plötsligt 1800kr rikare liksom. (jag hade fått betala de om jag inte lämnade in nyckeln).
Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på tv :)

God Morgon!

Gick precis upp ur sängen. Ska göra mig iordning och lite sån nu för klockan 12 ska jag sätta mig på bussen och åka in till Vänersborg så jag får lämnat nycklarna till förra lägenheten.
Orkar egentligen inte men har inte så mkt till val.  Sen kanske jag och Totte drar förbi hans föräldrar eller något. Säger hej när man ändå är i krokarna :)
Puss och Hej

Bed Time

Nu blir det sängen och en film för min del!
Är faktiskt väldigt trött, somnade vid 4 - 5 någon gång imorse. Så hoppas på att somna tidigare idag!
Natti

a-kassa & kassakort

Fattar ingenting av alla jävla papper som man ska fylla i! De är ju skit jobbigt ju! :/ får iallafall hoppas att de blev rätt nu. Orkar inte få göra om allt igen!

Dum Dummare

Såg precis att Dum Dummare går på tvn, så ska nog sätta mig och kolla på de tror jag. De är ju skit kul! Så kanske jag kan rensa lite papper och sån skit medans. För de är något vi har högt och lågt här hemma. Så någon gång måste man ju böja fixa med de, så de får bli nu :) Tror jag iallafall ;) hihi
Får se om jag orkar (A)  Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på Dum Dummare iallafall!
Puss och kram

It's the little things that count


maaaat.

Det blir att gå ner och köpa lite mat ifrån Grillhous. MUMMA! fast måste sluta vara så onyttig hela tiden sen . Men de är svårt, de är ju då förbannat gött :)

BloggDesign

Eftersom jag typ inte kan göra egen blogg design har jag nu kollat runt som fan för att hitta en som jag gillar. Denna får duga så länge för nu orkar jag inte kolla mer på sånt iaf :P  Ska fixa papprena till unionen nu så är jag klar med alla måsten för idag iaf!
Just de ja, är någon intresserad av en supersnygg lägenhet mitt i centrala Trollhättan så är nu min ledig. bara höra av sig isf :)
Nu ska jag ta mig något att käka.. är HUNGRIG!

Ny blogg

jaha, då har man fixat ny blogg äntligen!  Har länge velat göra de för har velat ha ett kortare namn än va jag hade förut. Namnet "wakah" betyder inte ett skit och har inget med mig personligt att göra. men kom inte på något så tog bara något som ploppade upp i mitt huvud typ. Så de blev de nu och de är ju iallafall kortare än de förra :)