ny blogg

har en ny blogg.. Igen.. Är inte nöjd med blogg.se tycker bara de krånglar hela tiden, iallafall för mig. Så nu har jag en ny blogg och ni som vill ha den kan höra av er så får ni den gärna :) PUSS OCH KRAAM!

Dagen

Idag ska jag bara packa och hålla på hela dagen tror jag. Får änna börja göra sånt nu för har sagt i 2 veckor att jag ska börja med de haha! :P  Men idag ska jag faktiskt börja för nu ska vi ju flytta vilken dag som hellst liksom. Så ska bara få liv i Totte som sover (ovanligt?) så ska han få gå ner i källaren och hämta en massa lådor sen blir de packning!

blablabla?

Har verkligen kännt bebisen i magen idag. Han har snurrat runt och sparkat och haft sig hela dagen. Till och med Totte kände de nu så de börjar ju bli hårdare :) Kändes dock väldigt konstigt och mådde änna illa, vet inte om de berodde på de eller om de bara va illamående liksom. Men kul iallafall att även Totte har fått känna bebben nu! :)

Nu ska jag gå och lägga mig, är SVIN trött!!

BEBIS!

Nu har jag fått de min bebis, och FYFAN vilken coolt de va. Kändes helt overkligt att de faktiskt va i min mage den där saken låg och spratlade haha. Fick med mig 4 bilder hem också, så ska åka hem till pappa någon dag här och visa dom, han va nyfiken :)
Bebisen mådde iallafall bra och hon såg inga fel på den just nu iallafall, vilket va väldigt skönt att höra för jag har ju oroat mig liksom. Haha, är så dum med sånt!! Ska alltid oroa mig utifalla att typ.

♥ byebye ♥

Sitter nu och väntar på att en tjej ska komma hem till oss och kolla på katterna. De gick ju SUPER fort efter jag lagt in dom på blocket igår. för redan på kvällen fick jag ett samtal och idag har en kille ringt + att en tjej har mejlat mig. Men hoppas på at denna tjejen vill ha dom för hon verkade jätte trevlig på telefonen och sånt. Hon får ju ganska mycket helt gratis ändå.
  • 2 Katter
  • Kattlåda
  • Kattsand (Helt oanvänd)
  • Matskålar
  • Sån där rivborg eller va man ska kalla de? Till deras klor iallafall..
  • Kattmat
  • Lite leksaksbollar
Aah de va väl allt. Men jag tycker de är ganska mycket ändå, helt gratis liksom. Men känner inte att jag vill ta betalt för dom eftersom jag egentligen inte ens vill göra mig av med dom. Så vill bara att dom ska få ett bra hem :) Så hoppas på de bästa nu!

I love you, Visst är mina älsklingar söta:...

2011-04-04_21_39 (MMS)

I love you, Visst är mina älsklingar söta:-) ligger och nanar ihop haha. So cute!! Snart flytt också yes yes. Kommer en person och kollar på katterna imorgon hoppas på de bästa hon lät jätte trevlig iallafall och va intresserad av båda:-) håll tummarna nu!


min små bebisar

Har nu lagt ut mina älsklingar på blocket ium att ingen i närheten har velat ha dom. Tycker faktiskt de är jättre tråkigt att jag måste göra mig av med dom men tyvärr så är de ju så ibland. Nu funkade inte detta men hoppas på att dom får de bra där dom hamnar iallfall. och att någon ringer på annonsen nu, annars vetifan va jag ska göra alltså!
Här har ni dom, om de är någon som är intresserad av dom får ni JÄTTE gärna höra av er

Ultraljud

Imorgon ska jag in på ultraljud, då ska jag för första gången få se min lilla bebis. Helt sjukt va fort tiden går, känns som de va förra veckan jag satt här helt chockad och osäker på vad jag skulle göra osv. Menmen, nu är de dags iallfall, och är gött närvös! Kan inte hjälpa att tänka att något kanske är fel på barnet och sånt. men ska försöka lägga dom tankarna åt sidan, ingen idé att hetsa upp sig liksom. Kommer ändå inte få reda på de försän imorgon. Men de är spännande iallfall!

Nu ska jag sätta mig och betala räkningar, SÅ KUL!!!
ser fram emot att bli av med vartända öre jag har. jippiii!!!