Lördag

Skickade in min dator på lagning i tisdags och igår ringde jag för att kolla hur de gick med den och då sa dom att dom väntar på ert modekort och de får dom inte försän den 14september men att så lång tid ska jag inte behöva vänta, så jag ringde till asus och pratade med dom där och då sa dom att jag förmodligen antingen får en ny dator eller pengarna tillbaka så just nu väntar jag på att deras chefer ska kontakta mig på mejl och säga hur de blir. Dom skulle ha hört av sig senast på tisdag! Hoppas jag får en ny dator för då ska jag fråga efter en sån jag hadde fast rosa :)

Just nu sover zoey och jag ligger på soffan och Kollar på so you think you can dance. Borde egentligen städa men har verkligen inte orken till de just nu.

Onsdag

Idag va det dags för ett BVC besök med Zoey igen. Hon har gått ner litr i vikt så nu väger hon 8 kg precis och hon är 70cm lång. Men anledningen att hon gått ner lite är förmodligen att hon kryper nu, de är ju full rulle hela dagarna. Men ska iallafall börja ge henne mer pure mat så får vi se om hon går upp något, ska dit om 2 veckor igen.

Nu sitter jag hemma hos anki och Zoey och melwin leker på golvet :)

Tisdag

Igår färgade jag mitt hår ljust, så nu har jag en ljusbrun färg men funderar på att färga de lite mörkare iallafall men bara väldigt lite.
Skickade även in min dator på laddning igår, tog mig bara ungefär 4månader att få tummen ur röven och fixa den. Blir så trött på mig själv!

Nu ligger jag iallafall i soffan och kollar på min dotter som kryper runt och leker. Ska snart börja göra mig iordning och åka iväg till min syster för mamma ska dit idag så vi ska fika lite och så. Sen ikväll ska jag kanske till Anki, hon skulle vara pojkvänsledig ikväll så vi ska väl bara sitta och snacka en massa skit antar jag.

Söndag

Vid en halv 3 packa jag och Totte Zoeys väska och åkte iväg till Jimmy och Helén för att ta en kaffe och kolla på deras nya lägenhet som dom skaffat här i Vänersborg. Va roligt att komma iväg lite tillsammans med Totte och sitta och tjata. Zoey missade sin 2:a sovtur när vi va där så istället för att åka hem och hanskas med en ledsen bebis hela kvällen så beslutade vi oss för att åka hem till Tottes föräldrar för att sitta där ett tag och tjata. Zoey tycker oftast de är roligt när man är borta och blir inte lika ledsen när vi är där. Men där är de ju mer att kolla på och mer folk som springer runt. Sen vid en halv 8 gick vi hem och la henne och då somnade hon med en gång, trött tjej! 
 
Sen på kvällen hon Anki hit och tjatade lite och nu sitter jag i soffan med Totte.

Familjen - Midsommar <3

Love,love,love!<3


Lördag - Dagen efter midsommar

Igår åkte vi upp till tottes stuga vid 12 tiden för att fira midsommar där. De blev lekar och tävlingar och massa skratt! Har haft en helt underbar midsommar med mycket trevligt folk och god mat.

Vi sov över där så vi har spenderat dagen där också, de blev mestadels att ta de lugnt och spela monopol men de va allt mysigt de med. Vädret har ju inte vart så roligt idag så har ju inte kunnat vara ute.

Nu har vi precis kommit hem och lagt en väldigt trött zoey! Jag är också jätte trött så ska ligga lite på soffan och ta de lugnt :)


Men allvarligt??

Finns människor till allt!

Tisdag

Natten till idag va ett rent helvete för mig, jag hostade typ oavbrutet från de jag gick och la mig (ungefär 00.00) till klockan va runt 4 - 5 någonting, så jag har vart jätte trött hela dagen. Men Totte har vart helt underbar och tagit hand om Zoey mästa delen av tiden så jag kunnat vila vilket har varit jätte skönt faktiskt! Jag hostar fortfarande men hoppas verkligen att de är på bättringsvägen, vill ju vara frisk på midsommar ju! 

Nu har vi iallafall fått somnat Zoey så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Water for Elephants, så GALET bra film!

.


Måndag

Sjukstugan håller fortfarande på här hemma, Totte är dock typ frisk men jag och Zoey snörvlar och håller på. Zoey är också mycket bättre nu så hon är nog av med de snart hoppas jag, just nu är de jag som hostar och snörvlar mest här hemma. Har jätte ont i halsen efter all hosta från igår och inatt. Ska ta och göra mig en te snart så de blir lite varmt i halsen!

Lördag

Idag är de en sjukstuga här hemma. Totte har feber och jag och Zoey är jätte förkylda och hostar. Så idag blir de bara en ligga hemma och ta de lugnt dag, kan vara gött de med ibland! Hoppas på att de blir bättre snart iallafall för min lilla älskling, så jobbigt när hon är dålig!

Fredag - Student firande

Varför ska man alltid vara en sån tidsoptimist? Började göra mig iordning typ vid 12 för att klockan 3 skulle vi vara på plantget. Men ändå lyckas jag komma försent in, va väl inne vid en halv 4 kanske så missade hela studenttåget in vilket jag tycker är väldigt roligt att se, men vi fick iallafall hängt roser och leksaker m.m på dom vi ville efter många om och men. Sen va de mat/fika hemma hos Tottes föräldrar med hela hans släkt vilket va väldigt trevligt. Sen på kvällen åkte jag hem och satt hos Anki.

Nu när jag kom hem lyckades izor vifta sin hårda svans emot Zoey's dörr så stackaren vaknade. Satt och klappade henne på pannan ett tag sen när de inte funkade gjorde jag iordning lite välling och gav henne så hoppas att hon somnade om nu, de verkar så iallafall. Tycker så synd om henne för hon är jätte snuvig och hostig. Hoppas verkligen de går över snart för jag tycker de är så jobbigt att se henne vara sjuk! 

Nu ska jag nog göra mig iordning för sängen, ska ju trots allt upp om några timmar igen! God natt, och hoppas att alla studenter har haft en sjukt rolig dag/kväll! De är ni värda efter alla dessa år i skolan!

Torsdag

Idag har vart en hektisk dag. Fast morgonen va väldigt lugn, vid en halv 8 vaknade Zoey och hela morgonen fram till typ 1 bestod av att göra absolut så lite som möjligt, när Zoey sov sin första morgon tur somnade jag på soffan och sov tills en 12 typ, sen började jag gå upp och göra mig iordning så drog jag och Totte iväg till överby för att inhandla lite student presenter och så. Zoey fick vara hemma hos hennes farmor och farfar för hon är så hostig så tyckte att de skulle vara skönare för henne. 

Jag själv blev jätte avundsjuk på studentpresenten jag köpte till hans syster, hade lätt kunnat ha dom själv! Menmen, ibland får man handla till andra helt enkelt.

Nu har jag precis lagt Zoey som va helt övertrött, sötfisen har inte sovit sen klockan 1. Ska ställa mig och laga lite mat nu tänkte jag för äta har jag inte hunnit med idag.

Kvällsblogg

Klockan är nu nästan 1 på natten och Zoey har vaknat, hon brukar alltid annars sova sig igenom hela nätterna så förstår inte riktigt varför hon inte gör de nu. Men sånna nätter har väl alla barn antar jag. Har iallafall bytt blöjan och gett henne lite välling nu så får vi se om hon somnar om, kan ju alltid hoppas annars kommer jag vara rätt trött imorgon!

Dagen har iallafall bestått av ett besök av Ronja imorses fick ut och kollat på lite eventuella tapeter till mitt vardagsrum och så hämtade vi ut skor hon köpt. Sen när hon åkte hem så gick jag och Zoey iväg till pappa en sväng och satt där och tjatade lite. Sen när Zoey skulle lägga sig så åkte jag iväg till Anki för att hämta en datorförpackning som jag ska skicka tillbaka min dator på lagning i. Måste verkligen ta tag i de nu, de har vart glapp i laddningen i 3 månader och större delen av tiden har den inte gått och ladda alls. Så nu ska jag skicka iväg den så inte försäkringen på den går ut! Sen blev de ju självklart att sitta där borta och tjata lite skit också. Hon grejade lite mer med min blogg och så.

Onsdag

Blev väldigt possitivt överraskad imorse när Zoey inte vaknade för än klockan var halv 8 - 8. Eftersom Totte jobbar ända till ca 12 idag så är de ju jag som får gå upp med Zoey klockan 6 som hon vanligtvis vaknar. Nu ska jag iallafall snart ta och lägga henne igen eftersom hon börjar blir lite trött.

Sen om ett tag här ska nog Ronja komma hit och umgås lite med oss. Ta en kaffe och snacka skit, ska bli roligt!

Tisdag

Hej igen!
De har inte blivit av att jag bloggat på väldigt länge nu, känner att jag inte riktigt har något att skriva riktigt. Men nu har Anki, som jag precis tagit upp kontakten med efter typ 4 år, fixat min blogg design så nu är de ju bara att sätta sig och berätta för världen vad jag gör om dagarna!

Zoey är nu redan 9 månader, tiden går så galet fort och snart ska hon börja dagis. Har fått en dagisplats på ågaregatan här på onsjö, så där börjar hon inskolningen den 15 augusti.
Hon har lärt sig krypa så nu är de full rulle här hemma, men tycker faktiskt de är jätte roligt när man ser hur dom lär sig nya saker varje dag. Snart börjar hon nog gå också för hon börjar ta sig upp på bort, stolar och väggar. Än så länge är de bara när hon håller sig eller lutar sig emot något men hon kan stå själv i några få sekunder.

Annars är allt som vanligt här hemma, har äntligen fått köpt lite möbler till hallen och Zoey's rum så nu sover inte lillskrutten med oss längre, utan hon sover i eget rum. Känns väldigt skönt nu, men ibörjan va de jätte jobbigt att inte kunna höra hennes andetag när man skulle somna. Men både hon och vi sover mycket bättre nu så de går iallafall jätte bra!

Idag har jag spenderat dagen hemma hos Anki, passade hennes sov melwin medans hon va hos tandläkaren och sen blev jag sittandes där och tjata tills klockan blev ca 9.
Både Totte och Zoey sover just nu så jag tänkte sätta mig och kolla på lite supernatural tills jag ska gå och lägga mig.