Söndag

Hade en väldigt trevlig kväll med min vän Ronja igår. Så fruktansvärt skönt att ha någon man kan prata av sig med :) Slippa sitta och tänka på allt själv liksom. De är guld värt för mig!

Idag ska jag bara ta de lugnt, har bänkat mig framför datorn och ska kolla på Tottes matcher idag, dom filmas live så man kan se dom via internet, hur bra som hellst :) Så de blir min sysselsättning idag, får hoppas att de går bra för dom och att han inte kommer hem och ser ut som han gjorde sist när dom spelade på konstgräs!

Imorgon ska jag till vertinären och undersöka izor + klippa hans klor då dom blivit så långa att jag måste klippa i pulpan för att få dom bra igen, och de vill jag inte göra när han är i medvetandet så ska åka och söva ner han så dom får klippa så han inte känner något :) Får sällskap av Ronja till vara också så de blir nice, en lite roadtrip typ:)

Lördag

Galet fint väder ute och jag älskar de! Har ju vart helt underbart väder i flera dagar nu! Sjukt gött! Totte är borta någonstans och ska spela rugby match, han kommer hem imorgon igen, så ikväll är jag helt ensam hemma! Fast Ronja ska komma hit iallfall så ska vi dricka lite vin och ha de gött :) Kanske laga någon god mat eller något. Blir mys iallafall. 

Zoey försökte dricka själv förut, men hon lyckades inte riktigt och då blev hon förbannat och bara skrek och sen tystnade hon och försökte igen och så höll hon på så. Såg riktigt roligt ut faktiskt haha, min lilla älskling :)