Måndag

Zoey har börjat dagis nu, eller ah, förra veckan. Men de går super bra och hon tycker de är jätte roligt att krypa runt där och leka med alla andra barnen. Imorgon är första gången hon ska äta och sova där så är väldigt spänd på hur de ska gå, speciellt med sovningen. Eftersom de är en massa andra barn runt om i kring. Men de funkar ju för andra barn så de ska nog gå bra för lilla Zoey också.

Imorgon fyller Zoey 1 år också, helt sjukt va tiden går fort! Känns som de inte va alls länge sen hon låg så liten i min famn och bara sov hela tiden. Mammas lilla älskling är inte så liten längre. I helgen tog hon sina första steg utan något stöd eller att någon ställt henne och ropat. Utan hon bara reste sig och gick några steg ramlade ihop och sen började om. Så himlans söt!!

Har börjat få tillbaka lite tankar på att flytta till skövde också, men jag vet inte riktigt. Ibland vet jag inte riktigt vad som binder mig till att stanna här, och de kanske hade vart bra och testa något nytt? Men som sagt, ingenting är säkert än och just nu tror jag inte att vi kommer flytta någonstans. Jag måste vara säker på att de är de jag vill, och än så länge är de bara vissa dagar jag känner för att flytta och börja om.